23. september 2024

U19-comeback: SIF-chef skuffet trods point mod AaB

SIF-U19 lavede i weekenden et flot comeback mod AaB, der gav et 2-2-resultat, men alligevel er cheftræner Kim Leth Andersen skuffet over den manglende sejr.

U19-AaB 2-2 (0-0)

51 min 0-1

60 min 0-2

75 min. 1-2 Sebastian Biller

77 min. 2-2 Malthe-Emil Hansen

Vi skulle i weekenden forsætte vores fine sæsonstart, og denne gang stod der AaB på menuen.

Vi starter kampen ok, uden at være fuldstædig i kontrol, men som 1.halvleg skred frem, fik vi mere og mere styr på kampen. Vores udfordring var bare, at vi ikke var skarpe nok i vores afslutninger og valgte forkerte løsninger i de afgørende situationer.

2.halvleg begyndte med, at vi havde en stor mulighed, men dygtigheden manglede igen.

Efter et frispark, fik AaB en omstilling, og så var vi bagud 1-0.

De efterfølgende 15 minutter var vi på bagkant af tingene og lukkede også et dumt mål ind, hvor vi ikke fokuserede nok på opgaven.

Vi fandt dog os selv og fik tilkæmpet et par muligheder, hvor vi viste noget kvalitet og fir også udlignet til 2-2.

Vi fortsatte trykket og fir straffe i det 81. minut, som vi desværre brændte og igen i det 87 minut.

Kampen ender 2-2 og vi vandt på straffe.

Min første bedømmelse efter kampen var, at jeg var skuffet over at, vi ikke har defensiv disciplin nok og ikke har fuld fokus på den defensiv del hele kampen igennem.

Drengene skal dog have stor ros, for at komme tilbage og med mere dygtighed, havde vi vores fået de tre point i dag.

Tallene efter kampen, siger at vi skulle have vundet, da vi til spiller os en del chancer.

Vi har 29 afslutninger mens AaB har 10 stk.

Vores Xg ligger på 5,04 mens AaB ligger på 0.95.

Vi var desværre ikke dygtige nok i vores afslutningsspil.

Næste runde venter der os en svær udebanekamp i Nordsjælland.

Skrevet af U19-cheftræner Kim Leth Andersen

SIF U17 – AaB: 3-3 (2-0) Straffekonk.: 3-1

Mål: Kristian Bloch, Gustav Sejrup, Anton Brems

Vi kom på tavlen efter en hektisk affære mod AaB, hvor vi desværre kun var få sekunder fra at snuppe alle tre point.

Vi tog et lidt lavere udgangspunkt og forsvarede fint i 1. halvleg, mens vi løb nogle gode omstillinger og scorede et par flotte mål. Først ved et tidligt indlæg fra Marius Møller, som Kristian Bloch headede i kassen, derefter ved Gustav Sejrup via godt forarbejde af Marius Møller og Frederik Ibsen.

Vi blev trykket tilbage i 2. halvleg og modtog en tidlig reducering, men kom på 3-1 efter 75 min. da Anton Brems afsluttede endnu et godt forarbejde af Marius Møller.

Desværre holdt det kort, da AaB reducerede efter et hjørnespark. Med få minutter tilbage måtte William Møller udgå med en skade, og så måtte vi spille den sidste periode med 10 mand.

Vi kæmpede bravt og forsvarede med alt, hvad vi havde, men desværre var vi uopmærksomme på et kort taget hjørnespark, og så udlignede AaB i 12. minuts overtid.

Trods den store skuffelse steppede drengene op og vandt sikkert straffekonkurrencen. Der var fight og masser af vilje i drengene i dag, men vi må erkende, at vores niveau på bolden er alt for ringe, og det giver kampe, hvor vi skal slide enormt meget uden bolden.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

U15 vs AaB – 2-3 (0-1)
Mål: Noah Meyer ogAlexander Nysom

Vi spillede i weekenden en meget tæt kamp mod AaB, hvor vi desværre trak det korteste strå.

Vores udtryk og kvaliteten med bolden var meget bedre end sidste kamp, og vi havde mange fine opspil. Desværre fik vi ikke lagt det sidste tryk på AaB, og vores afslutningsspil var uskarpt.

AaB kom foran inden pausen, hvor vi var for passive i vores forsvarsspil. Efter pausen startede AaB bedst, og efter 58 min spil scorede de til 0-2.

Derefter fandt vi lidt rytme i spillet, og begyndte at have overtaget. Vi fik reduceret til 1-2 på et flot mål af Noah Meyer.

Desværre formåede vi ikke at udligne, og det var AaB, som udbyggede føringen til 1-3 efter en skidt clearing fra vores side.

Med 5 minutter igen reducerede Alexander Nysom direkte på frispark. I slutminutterne havde vi en rigtig stor mulighed for at udligne, men som vi desværre missede.

Det blev skarpheden i felterne, som blev afgørende i dag, og desværre til AaBs fordel.

Jeg hæfter mig ved, at vores udtryk med og uden bold var væsentligt bedre end sidst, og det skal vi tage med videre. Så håber vi, at vi er skarpest i næste uge, når vi drager til Nordsjælland.