8. oktober 2020

U14 sikkert videre i pokalen

Med en knusende sejr på 8-1 over Ikast er SIF’s U14-hold videre i DBU Jyllands pokalturnering.

Det blev en god aften i Ikast for SIF’s U14-hold, der på en tung efterårsbane vandt hele 8-1 over Ikast FS og dermed er videre til 4. runde i DBU Jyllands pokalturnering. Efter 1-1 ved pausen satte SIF-drengene eftertrykkeligt tingene på plads i 2. halvleg.

– Kampen bør fylde lidt selvtillid på tanken hos drengene – og så fik vi øvet os i diverse spilmønstre, som vi har svært ved at mestre i holdets daglige turnering, så det var en fin aften, siger SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der stod i spidsen for U14-drengene i Ikast.

I  1. halvleg scorede Jeppe Tolderlund på straffespark begået imod Jakob Lyngholm-Jørgensen. Herefter sad SIF på det meste spil – afbrudt af omstillinger til Ikast. Villum Dalsgaard modtog senere et gult kort, der giver 10 minutters udvisning, og i undertal kom udligningen og nogle god muligheder til Ikast.

Efter pausen fik SIF justeret spillet, så det blev mere direkte. Drengene endte med at vinde halvlegen stort – også selv om de blev ramt af endnu en 10 minutters udvisning.

U14, DBU Jyllands pokalturnering, tirsdag 6. oktober kl. 18.00 på banerne ved Ikast Stadion:
Ikast FS – Silkeborg IF 1-8 (1-1).
Mål for SIF: Jeppe Tolderlund (straffesp.), Villum Dalsgaard (4), Lucas Valentin Vohnsen (3).