To testnederlag til SIF mod Randers

Både U15 og U13 testede mod Randers og tabte i kampene over tre halvlege.

Randers – SIF U15: 4-1

Mål: Silas

Dagens træningskamp for U15 bød på tre halvlege á 30 minutter. Det blev for meget på Randers’ præmisser, og det var først i sidste halvleg, at vi fik set noget god SIF-fodbold.

I første halvleg blev vi trykket i bund, og Randers kom med masser af power og intensitet. Det havde vi meget svært ved at matche, og vi fik ikke spillet hurtigt nok, før vi kom i dueller, som vi ikke var stærke nok til at vinde. Randers vandt denne halvleg 3-0 på et boldtab foran eget mål og to hjørnespark.

Anden halvleg startede også skidt, og der skulle gå 10 minutter, før vi kom i gang. Her begyndte vi at styre spillet mere og mere, men vi havde svært ved at komme til chancer. Vi tabte denne halvleg 1-0.

I tredje halvleg så vi noget god SIF fodbold. Fremadrettede pasninger og masser af boldbesiddelse på modstanderens banehalvdel, og hver gang vi mistede den, havde vi et solidt genpres. Vi styrede hele denne halvleg, og Randers havde kun få muligheder.

Vi vandt denne halvleg 1-0 på mål af Silas.

Alt i alt var det to skuffende halvlege og en god. Det er desværre ikke nok, og vi manglende at kunne matche Randers’ intensitet, så kampen desværre blev på deres præmisser. Vi må arbejde videre på træningsbanen, og det får vi rig mulighed for i næste uge, da vi drager på træningslejr på tirsdag.

Randers – SIF U13: 7-2

Mål: Ilyas A. og Lauge V.

*1. halvleg (1-1)*

Vi havde lidt svært ved at lykkes med at få spillet bolden forbi modstanderens 1. pres. Vi prøvede rigtig meget centralt, men havde svært ved at komme igennem. Vi lykkes okay med nogle individuelle aktioner, som gav os nogle gode chancer og muligheder.

*2. Halvleg (2-2)*

Efter pausen snakkede vi om at ændre lidt i vores erobringsspil, da vi i 1. halvleg havde lidt svært ved at kode RFC. Det lykkes ganske fint, og vi fik på den baggrund også scoret et mål på det.

Derudover spillede vi lidt mere bredt i opbygningsspillet, som gav os lidt mere 1v1 spil på siden.

*3. Halvleg (2-7)*

De sidste 12 min. havde vi meget svært ved at spille forbi RFC’s 1. pres, og vi lavede nogle dumme fejl, som de straffede os på. Derudover var vores erobringsspil nærmest ikke-eksisterende, og RFC straffede os på at spille hurtigt forbi os, og spille meget direkte i bagrum på os.

Alt i alt er der meget at lære endnu for alle, men vi ser med positive briller på det og ser kun muligheder, og ikke forhindringer.