16. september 2024

Sikker U19-sejr over Randers

U19 og U17 sejrede i weekenden sikkert over Randers, mens U15 fik en lærestreg mod kronjyderne.

SIF U19-Randers 2-0 (0-0)

70 min. 1-0 Emil Kjer

90 min . 2-0 Sebastian Christoffersen

U19 spillede i weekenden turneringskamp igen efter en landsholdspause, da Randers kom besøg.

1.halvleg var måske vores bedste 45 minutter i denne sæson, vi manglede kun mål for at blive en rigtig flot halvleg. Randers havde ingen afslutninger, mens vi havde nogle muligheder for at komme på tavlen. Vi manglede dog lige kvalitet i afslutningen eller den sidste aflevering i gennembrudsspillet.

2.halvleg startede med at Randers gik lidt højere i presset, men vi havde fint kontrol i vores opbygningsspil.

Efter 70 minutter får vi endelig bolden ind i nettet efter et flot gennembrudsspil, hvor indskiftede Emil Kjer sparkede den flot ind.

Vi blev  lidt for passive, da vi kom foran 1-0 og overlod lidt for meget til Randers, uden det blev rigtig farligt.

Sebastian Christoffersen lukkede kampen med et flot langskud til 2-0.

Dejligt, at vi leverer en fin præstation og får de tre point på kontoen. Mange fine ting at tage med videre.

Skrevet af U19-cheftræner Kim Leth Andersen

SIF U17 – Randers: 2-0

Mål: Kevin Knudsen og Kevin Møller

Vi spillede træningskamp mod Randers og lavede en fin præstation i 1. halvleg.

Vi var aggressive i pres og ihærdige efter at spille fremad.

Kevin Knudsen bragte os foran 1-0 efter en omstilling, mens Kevin Møller (der er på prøve fra OB) kom på et indlæg og udbyggede til 2-0.

Vi var rimelig i kontrol i 1. halvleg, men savnede lidt mere tålmodighed og længere angreb. Det lykkedes vi ikke med i 2. halvleg. Tvært imod blev det noget rod, hvor vi spillede for direkte og mistede alt for mange bolde. Det var en dårlig 2. halvleg med et virkelig lavt niveau på bolden, men hvor vi fightede godt for at holde stand.

Af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

SIF U15 vs Randers FC – 0-4 (0-3)

Vi tog hjemme imod Randers, som var rækkens tophold efter 3 kampe og 3 sejre. Det blev desværre til et nederlag, hvor vi var langt fra vores niveau fra de sidste par turneringskampe.

Spillet blev desværre alt for meget på deres præmisser, og de var langt mere parate og duelstærke end vi var.

Vi gjorde det også sværere for os selv, da vi efter 1,5 minut forærede dem en friløber, som de scorede på. Vi havde bolden meget, men blev ikke helt så farlige, og havde svært ved at bryde deres kompakte defensiv ned.

Midt i første halvleg scorede Randers to gange inden for kort tid, i situationer hvor vi ikke forsvarede os godt nok.

I anden halvleg var billedet det samme, som i første halvleg. Randers fik lukket kampen til 0-4 på en lang bold i dybden, som vi ikke fik afværget godt nok.

Vi må erkende, at vi ikke var dygtige nok. Ikke dygtige nok til at spille kvikt forbi deres pres og kompakte defensiv, og langt fra gode nok til at matche deres energi og power.
Det skal vi have rettet op på inden vi tager imod AaB i næste weekend.