4. august 2024

Målrig sejr i medrivende lokalopgør

SIF sikrede sig en sejr på 3-2 over Viborg FF i en underholdende fodboldkamp med to vidt forskellige halvlege.

For anden gang på blot fire dage vandt SIF en medrivende 3-2-sejr på hjemmebane. Denne søndag var dog noget sjovere end i torsdags…

Silkeborg IF tog nemlig tre hårdt tilkæmpede point i lokalopgøret mod Viborg FF efter en kamp med to ansigter.

SIF’erne trumlede nemlig gæsterne fuldstændig i første akt, hvor Andreas Pyndt og Younes Bakiz havde bragt Silkeborg IF foran 2-0 allerede efter 12 minutter. Pontus Rödin gjorde det til 3-0 inden pausen i en halvleg med komplet rød kontrol.

Viborgenserne kom dog flyvende ud fra pausen, og efter syv minutter havde gæsterne reduceret to gange på indskiftede Jacob Pryts, der ikke kunne gøre noget ved scoringerne.

Det helt store VFF-pres udeblev dog, og dermed har Silkeborg IF hentet seks point i de to første kampe i 3F Superligaen.