10. september 2024

Landsholdsoverblikket

Landskampspausen er så småt ved at nå til ende. Her kan du få et overblik over alle Silkeborg-spillernes kampe.

Ramazan Orazov, Kazakhstan
I begge Kazakhstans kampe startede Ramazan Orazov inde og blev skiftet ud efter ca. en times spil. D. 6. september blev det til en flot uafgjort mod Norge med Haaland og Ødegaard på banen, mens det blev til et 3-0 nederlag mod Slovenien i en kamp, hvor Benjamin Sesko scorede hattrick.

Oliver Sonne, Peru
Sonne er i Peru med landsholdet, men kom ikke i kamp i deres opgør mod Colombia d. 7. september. Peru møder Ecuador i aften.

Sebastian Biller og Julius Lorents Nielsen, U19 Danmark
Den 5. september mødte Danmark Sverige og vandt overlegent 4-0. Det blev endnu sjovere med Silkeborg-øjne, da Sebastian Biller blev kampens første målscorer efter 63 minutter. Både Biller og Lorents Nielsen startede inde og blev begge udskiftet efter 68 minutter.
Den 8. september blev det til en uafgjort mod Norges U18 landshold. I denne kamp blev Sebastian Biller skiftet ind efter 32 minutter, mens Julius Lorents Nielsen kom ind efter ca. en times spil. Kampen endte 1-1.

Simon Stüker, U18 Danmark
Den 7. september slog Danmark Norge 5-3 i en kamp, hvor Simon Stüker spillede alle 90 minutter. Kampen gjorde sig især bemærket ved en vanvittig afslutning. Danmark kom bagud 1-3 efter 81 minutter, men på kun seks minutter scorede Danmark fire mål og tog sejren.

Landsholdet spiller deres sidste kamp i aften mod Sverige.

William Løkke Møller, U17 Danmark
William Løkke Møller mødte Irlands U17 landshold i to kampe. D. 5. september vandt Danmark 2-1 i en kamp, hvor Løkke Møller spillede alle 90 minutter. D. 8. mødtes de to hold igen og denne gang vandt Danmark 2-0 i en kamp, hvor Løkke Møller blev skiftet ind kort før tid.