39 min 1-0 Ryberg

67 min 1-1

Første hjemmekamp i denne sæson, hvor Horsens kom på besøg.

Horsens havde skiftet formation, hvilket gjorde at vi have lidt svært ved at spille forbi deres første pres.

Som 1.halvleg skred frem, fik vi mere og mere kontrol på kampen, hvilket også gjorde at vi fik scoret et fint mål.

2.halvleg kom vi for passivt ud og var ikke dygtige nok til at kontrollere med bolden. Efter de kommer på 1-1, begynder vi at finde vores spil igen og spiller fint forbi deres 1.pres. Desværre mangler vi kvalitet i gennembrudsspillet til at skabe chancer og Horsens får en del omstillinger, som de er farlige på.

Vi vinder straffe efter kampen og får to point på kontoen – på en dag hvor vi ikke er helt tilfredse med spillet.

– skrevet af Kim Leth Andersen

SIF U17 – Horsens: 2-3 (2-0)
Mål: Sylvester Hvidt, Gustav Sejrup

Som cifrene viser, så åbnede vi sæsonen med en skuffende præstation efter en rigtig dårlig 2. halvleg. Vi åbnede fint og forsøgte at ramme Horsens’ bagrum med tidlige dybdebolde. Allerede efter 10 min. kom vi foran ved en flot aktion af Sylvester Hvidt. Vi var i rimelig kontrol, men havde også lidt udfordringer med at sætte presset, så det blev en lidt for åben kamp. Kort før pausen gjorde Gustav Sejrup det til 2-0 efter et flot indlæg af Noah Munkholm.

2. halvleg forsøgte vi igen at tage initiativ og startede også med at skabe et par meget store chancer, som vi forvaltede dårligt. Midtvejs i 2. halvleg reducerede Horsens og få minutter efter udlignede de også, hvilket var et hårdt slag. Vi var alt for passive i forsvarsspillet og afgav for meget plads, og vi evnede ikke at komme tilbage, men spillede med alt for mange fejl i vores boldomgang. Med 10 min. igen blev vi fanget ude af position og fik sorteret et indlæg ekstremt dårligt, så Horsens helt fri på pletten kunne score til 3-2. Det var en skuffende præstation, men vi må nok sande, at det er dette niveau, vi skal arbejde ud fra, og så må vi gå mere ydmyge til værks og bringe mere energi og vilje i det.

Victor Tang

U15 skulle i dag tage hul på efterårssæsonen. I sidste weekend var vi afsted til Augsburg Cup, og vi skulle tage den læring med derfra ind i denne kamp.

Det må man sige, at vi lykkedes med. Fra start til slut var vi det dominerende mandskab. Vi skabte mange chancer og trykkede Horsens i bund.

Vores pres gav mange erobringer, og vi var stærke i duelspillet.

Spillet med bolden var rigtig godt, og vi fandt mange gode positioner til at løse et kompakt Horsens hold.

Sejren kunne have været meget større, men vi kan ikke klage over 6 rigtig fine mål med 6 forskellige målscorere og rigtig mange gode præstationer fra drengene.

Eneste malurt i bægeret var, at vi ikke fik et clean sheet med. Nu er vi kommet godt fra land i turneringen, og nu venter FCM i næste runde.