13. maj 2024

Flot U19-comeback i Sønderjylland

U19 vendte 2-0 til 2-2 og sikrede dermed det ene point i en flot silkeborgensisk weekend i det sønderjyske.

Sønderjyske-SIF U19 2-2 (1-0)

1-0 29 min

2-0 60 min

2-1 70 min Emil Kjer

2-2 81 min Lasse Madsen

Vi skulle en tur til Sønderjylland, hvor der ventede os en svær kamp på en tør og ujævn græsbane mod et sønderjyske-hold, som har gjort det svært for mange i dette forår.

Vi startede kampen passivt og gav for meget initiativ til Sønderjyske. Vi var ikke dygtige nok i vores duelspil og 2.boldsspil, hvilket også viste sig på Sønderjyskes mål til 1-0.

Vi havde et par gode gennembrud i højre side, men løbet manglede i feltet.

2.halvleg startede med lidt mere energi fra vores side, og i perioder får vi også vist lidt bedre boldomgang.

Sønderjyske scorede til 2-0 efter passiv forsvarsspil fra vores side.

Efter deres mål begynder vi at presse Sønderjyske lidt mere og får også scoret til 2-1 efter et fint opspil i venstre side.

Målet til 2-2 bliver flot sparket ind på et langskud.

Vi var ikke dygtige nok til at spille under disse forhold, men ellers leverede vi et ganske fint comeback, hvor vi må være tilfredse med det ene point.

Næste weekend skal vi en tur til Holland til et stævne for det nye u19 hold.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

Sønderjyske – SIF U17: 2-3 (1-2)

Mål: Sebastian Christoffersen, Noah Munkholm, Anton Brems

Vi spillede en svær kamp på en tør og ujævn græsbane.

Vi startede fint og forsøgte at spille, men havde svært ved at sætte det sammen. Efter et kvarter scorede vi dog et rigtigt flot mål efter et gennemspillet angreb, hvor Noah på indlæg fandt Sebastian Christoffersen.

Vi var mest på bolden, men fik ikke udnyttet mulighederne, og det var på et keeperdrop, at vi kort før pausen scorede til 2-1 ved Noah Munkholm. Vi åbnede 2. halvleg stærkt, da Anton Brems scorede til 3-1 i 1. minut og trods reducering med et kvarter tilbage, så holdt vi stand.

Det var en rodet og dårlig fodboldkamp med mange tilfældigheder og meget duelspil. Her er vi sjældent favoritter, og jeg synes, vi tillod for mange bolde mod vores felt. Vi fik fightet den hjem, og det var fedt med en sejr i en uskøn fodboldkamp.

Kristian Bloch

SIF U15 var draget til Haderslev, hvor Sønderjyske ventede. Efter to gode præstationer i de sidste to kampe med et point til følge, skulle der i dag tre point på kontoen.

Vi startede kampen rigtig godt, og efter 3 minutters spil sparkede Frederik Ibsen os i front 0-1. Derefter dominerede vi kampen, og skabte flere gode muligheder, men det var først efter en halv time, at vi udbyggede føringen. Igen var det Frederik Ibsen som målscorer.
Lige inden pausen reducerede Sønderjyske på en omstilling efter et hjørnespark. En situation, hvor vi skal være bedre og gøre mere for at undgå scoring i mod.

Anden halvleg trak Sønderjyske sig længere tilbage, og levede på omstillinger.
Vi fastholdte bolden fornuftigt, og udbyggede føringen til 1-4 på mål af Jibril Dezhkam og Frederik Ibsen, som med et hattrick sparkede sig på en delt førsteplads på topscorerlisten.
Deres 2-4 scoring skulle vi have undgået med skarpere duelspil, og sørge for at spille situationerne færdigt.
Igen havde drengene et godt mindset, og kom godt igen. Vi lukkede kampen på to omstillinger i de sidste ti minutter og sejren var derfor en realitet.

Det har været længe undervejs, men nu kom forløsningen endelig med første sejr siden runde 2!
Drengene fortjener stor ros for deres indsats i en kamp, hvor vi var skarpe oppe foran og leverede et godt stykke defensivt arbejde.