30. september 2024

Blandet weekend for U-holdene

Det blev til en blandet weekend for SIF’s U-hold, med både sejre og nederlag. Læs referater fra kampene her.

66 3-2 Anders Ngimbi (Arthur)

U14 tog i dag imod Viborg FF i en kamp som blev tættere end nødvendigt.

Vi sad i kampen på spillet men lykkedes ikke med at skabe de store muligheder i 1. Halvleg. De bliver ofte farlige på omstillinger som vi ikke håndterer med den store overbevisning.

Vi kommer bagud 0-2 igen på en situation hvor vi kan ærgre os over ikke at være dygtigere i duelspillet.

Dog kommer vi igen, og vi får skruet på intensiteten de sidste 20 minutter, hvor vi erobre mange bolde højt i banen, samtidigt med at vi har stor succes med at spille ned bag deres bagkæde.

Vi vinder fortjent kampen, når man ser på spil og chancer. Dog skal vi ærgre os over at vi sjusker for meget med bolden og laver mange unødvendige boldtab.

Men glade skal vi også være for ikke at give op og at vi jagtede mulighederne og tog dem da de tilfaldt os.

Pelle Hindby

Vi tog turen til Farum, hvor der ventede en tæt duel mellem to hold, som gerne vil spille fodbold.

Det blev en tæt affære i første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at skabe de store chancer. FCN bragte sig foran 1-0 efter et boldtab centralt i banen. Kort tid efter spillede en FCN spiller Marcello Lind fri, og han rundede keeperen og sendte bolden i et tomt mål.

Vi kom rigtig godt ud fra pausen, og trykkede dem i bund. Det gav pote efter en flot scoring af Pelle Hindby. Midt i anden halvleg skiftede kampbilledet sig, og FCN trykkede os i bund. Dog skabte de ingen chancer, da vi forsvarede godt.

Desværre udlignede de 20 sekunder før tid, efter sløset duelsspil.

Vi vandt den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Vigtigt med 2 point, men vi er mest ærgerlige over, at vi ikke får alle 3, og ikke leverer en bedre indsats på hårdt arbejde og bedre kvalitet i vores spil.

Det må vi hjem og arbejde på.

Referat Lasse Merring-Mikkelsen

U17
FCN – SIF: 5-1 (5-0)
Mål: Fredrik Ibsen

Det blev endnu en tung omgang for U17, hvor det nærmest var forbi, før vi fik startet. Efter tre minutter spillede vi en FCN-spiller helt fri i vores eget felt, og så var det op ad bakke herfra. Vi var passive og langt fra i dueller, mens målet imod satte en frygt i spillerne for at sætte noget sammen. Derfor blev det også meget spil uden bold og her havde vi en periode på 10 min. med nogle helt horrible forsvarsaktioner, som kostede mål. Herfra var kampen tabt, og vi forsøgte at forskanse os med kompakthed og et lavere udgangspunkt.

I 2. halvleg var tempoet lavt, og vi forsvarede fint, mens vi lavede en del store chancer, hvor vi desværre kun udnyttede den ene, da Frederik Ibsen sparkede en ripost i nettet. Det var et fint udtryk, men også med et resultat, hvor kampen allerede var afgjort.

Referat Peter Ager Kristensen

U19
FCN-SIF 3-0 (2-0)

Vi skulle i dag en tur til Farum, for at spille topkamp mod et ubesejret FCN hold, som havde en målscorer på 10-0 efter 3 kampe.

Vi må erkende at vi møder en bedre modstander end os på dagen. Vi rammer desværre ikke vores topniveau, og gør det lidt for nemt for dem. Der er nogle muligheder i kampen, som vi ikke griber. Vi havde ikke god nok kvalitet på bolden, til at komme forbi deres pres, kun i få situationer spiller vi forbi deres pres, men kvaliteten mangler.

FCN har bolden mest og skaber også flere chancer end os, så fuldt fortjent at de vinder i dag.

Vi skal hjem og lærer at spille i højere tempo og med mere intensitet i dagligdagen, hvis vi skal være med i toppen af ligaen.