7. oktober 2024

Ærgerlig U-weekend mod AGF

Det var en rigtig ærgerlig u-weekend for SIF-holdene mod AGF. Særligt U17 og U15 fik ørene i maskinen.

SIF U19-AGF 0-1 (0-0)

En lige 1.halvleg, hvor vi havde bolden mest, men vi havde problemer med at komme til store chancer mod AGF-fembagkæden. Når vi så kom igennem, manglede vi kvalitet eller løb i feltet for at blive rigtig farlig.

AGF havde et par muligheder efter nogle dumme boldtab fra vores side.

2.halvleg startede også meget lige. Efter et lille kvarter havde AGF fået overtaget og kom også på tavlen på et langskud, hvor vi blev for passive.

Der skulle gå lidt tid, inden vi rigtig fik os samlet igen. Dumme beslutninger og dårlig kvalitet gjorde, at det først var til sidst, at vi fik tilkæmpet os nogle store chancer, men kvaliteten i det sidste manglede virkelig i dag.

Der var stor skuffelse i omklædningsrummet efter kampen.

Vi var særligt skuffede over vores kvalitet i den afgørende aflevering, løb i feltet og manglede afslutning. Vi skabte for lidt i kampen, hvilket vi må arbejde videre med på træningsbanen.

Vi var dygtige i vores opbygningsspil, når AGF gik højt, hvilket vi manglede mod FCN i sidste runde.

Skrevet af Kim Leth Andersen, U19-cheftræner

U17 – AGF: 1-6 (0-2)

Mål: Anton Brems

Vi startede fint de første 10 min.  med et par tilløb til chancer og et par tilkæmpede hjørnespark.

Alligevel kom vi bagud, da vi med en for kort tilbagelægning spillede AGF fri, og som i de øvrige kampe denne sæson kostede fejlen mål imod.

Vi er fortsat for nemme at skabe chancer imod, og 2. halvleg åbnede med en AGF-scoring efter 30 sek. Vi reducerede, da Noah Munkholms indlæg endte hos Anton Brems, og målet kom efter en god SIF-periode.

Desværre fik vi ikke udnyttet det, da AGF scorede til 4-1 få minutter efter, hvilket punkterede kampen. Lidt symptomatisk for opgøret og vores præstationer denne sæson, så indkasserede vi til 5-1 tre min. før tid, da vi tabte bolden på en dribling, mens vi i overtiden begik straffespark ved en holdesituation på et hjørnespark.

Vi skal gøre spillet mere ukompliceret og bringe mere indsats den kommende tid, og så er jeg sikker på, at vi kommer til at løfte os på præstation og resultat. Om 14 dage venter Lyngby på udebane.

Skrevet af Peter Ager Kristensen, U17-cheftræner

SIF U15 vs AGF – 1-6 (1-0)
Mål: Alexander Nysom

Vi tog hjemme imod AGF, og vi havde revanche til gode for sommerens træningskamp. Det blev det ikke til efter en skrækkelig 2. halvleg.

Vi startede ellers rigtig godt og kom foran efter et rigtig flot angreb, hvor Alexander Nysom sparkede den ind over stregen. Derfra var det en lige kamp, hvor begge hold havde svært ved at få momentum.

De første 20 minutter af 2. halvleg skete der en nedsmeltning af de store. Da der var spillet 51 minutter, stod der 1-4, efter blandt andet 3 hjørnespark. Og efter 60 minutter stod der 1-6.
Derfra gik vi i forsvarsmode, så nederlaget ikke blev større.

Hvad der skete i pausen, ved jeg ikke. Men jeg har ikke været tydelig nok i, hvad vi skulle være forberedt på. Den tager jeg på min kappe.

Vi skal dog sammen lære at håndtere modgang langt bedre end vi gjorde i dag. Vi må ikke falde sammen på så kort tid, og her skal vi stå bedre sammen.
Det har vi god tid til at arbejde på, da der er turneringsfri indtil d. 19/10.