Silkeborgs U15 hold var i aktion i weekenden i en udsat kamp. Det blev lige ved og næsten mod FCM U15.

Alexander Nysom
Karl Hansen

Vi skulle i dag spille mod FCM i weekendens udsatte kamp.
Det blev en meget intens og hektisk affære, hvor drengene virkelig arbejde hårdt.
Efter en første halvleg, hvor begge hold havde enkelte muligheder for at bringe sig i front. Det skete dog først efter pausen, hvor FCM kom foran 1-0 på et mål, som vi skulle have afværget.

Vi kom dog fortjent tilbage i opgøret på mål af Alexander Nysom på oplæg af Magnus Naur. Derefter brændte vi nogle store muligheder. 3 minutter før tid lykkedes det os endelig at komme foran på mål af Karl Hansen, og nu skulle sejren kriges hjem.
Desværre var vi ikke skarpe nok på den allersidste aktion i kampen, hvor FCM scorede til 2-2 på et hjørnespark.
Vi tabte den efterfølgende straffesparkskonkurrence 3-1.

Det var er ærgerligt og bittert resultat, når vi stod med sejren i hånden. Drengene kan ikke klandres for deres arbejdsindsats i et intenst og hektisk opgør, og der er masser af gode ting at tage med fra dagens kamp.