6. juli 2024

Adamsen dobbelt målscorer: Ganchas og Orazov med i hollandsk remis

Silkeborg IF spillede 2-2 mod FC Utrecht i lørdagens testkamp i Holland, hvor Pedro Ganchas og Ramazan Orazov fik deres første uofficielle minutter for SIF. Tonni Adamsen scorede begge SIF-kasser.

Tonni Adamsen blev dobbelt målscorer for Silkeborg IF i lørdagens testkamp mod Æresdivisionsholdet FC Utrecht.

Træningskampen, der endte 2-2, gav i øvrigt spilletid til Pedro Ganchas i startformationen, mens Ramazan Orazov kom ind til sin uofficielle SIF-debut i anden halvleg.

Tonni Adamsen bragte SIF foran efter en halv time på et straffespark, men herefter kom værterne stærkt igen i den hollandske regn.

Utrecht udlignede kort inde i anden akt og bragte sig også foran 2-1 kort efter på et mål af Jeppe Okkels…

Efter 53 minutter scorede Tonni Adamsen til 2-2 på et flot skud, og det blev også kampens resultat.

Du kan læse meget mere om kampen på Midtjyllands Avis.

SIF spiller igen på tirsdag mod PEC Zwolle.

Sådan startede SIF: (4-3-2-1): Nicolai Larsen – Robin Østrøm, Pontus Rödin, Pedro Ganchas, Andreas Poulsen – Pelle Mattsson, Mark Brink Mads Larsen – Tonni Adamsen, Younes Bakiz – Alexander Lind.

På bænken: Stefán Teitur Thórdarson, Andreas Pyndt, Ramazan Orazov, Oskar Boesen, Frederik Carstensen, Simon Stüker, Sebastian Laustsen, Lasse Madsen, Julius Nielsen, Sebastian Biller, Jacob Pryts og Aske Andresen.