Få overblikket over SIF’ernes landskampe

Flere SIF’ere har været i landsholdsaktion – du kan få overblikket her.

Oktober måneds landskampsperiode er forbi, og spillerne er nu igen på vej retur til deres klubber.

I alt har seks SIF’erne været i aktion med deres landshold, og alle er nu på vej retur mod Søholt. Få overblikket herunder.

Oliver Sonne fik sin syvende og ottende landskamp for Peru ved denne samling. Sonne startede på banen og fik 82 minutter i sejren på 1-0 over Uruguay, mens SIF-backen blev skiftet ind og fik en god halv time i 4-0-nederlaget mod Brasilien. Begge i kampe var Sonne placeret på den centrale midtbane…

Med de tre point hænger Perus VM-skæbne stadig i en tynd tråd, da der er seks point op til Bolivia på den playoff-givende syvendeplads i den sydamerikanske kvalifikation. Der resterer dog stadig otte kampe.

Ramazan Orazov fik første halvleg i Kasakhstans 4-0-nederlag til Østrig i Nations League, mens ’Rama’, der stadig er på skånekost efter sin skadesperiode, ikke var i truppen til kasakhernes nederlag mod Slovenien.

Kasakhstans skæbne er dermed næsten beseglet i Nations League, og Orazov og co. rykker med al sandsynlighed ned i C-spillet til næste udgave af turneringen.

Robin Østrøm har vanen tro været af sted med det norske U21-landshold, og det blev til en stor succesoplevelse for Østrøm, der næsten spillede fuld tid i begge kampe.

Vores norske forsvarsspiller blev skiftet ud i tillægstiden af nøglekampen mod Irland, der endte med et essentielt 1-1-sultat, da Andreas Schjelderup udlignede tre minutter inde i overtiden. Den afsluttende gruppekamp mod Tyrkiet endte med en norsk 5-1-sejr, hvor Robin Østrøm spillede fuld tid. Resultatet betyder, at Norge overhalede Irland i sidste runde og nu skal i playoff om en billet til U21 EM.

Julius Lorents og Sebastian Biller har begge været i Marbella med det danske U19-landshold, hvor det blev til 1-1 mod Frankrig og et nederlag på 3-1 mod Portugal.

Julius Lorents fik første halvleg mod Frankrig, mens han blev skiftet ind efter en time mod portugiserne.

Sebastian Biller fik 63 minutter i den første kamp mod Frankrig, mens han også startede inde i anden kamp mod Portugal. Her blev han afløst efter en time.

Simon Stüker var med det danske U18-landshold i Marokko, hvor der skulle spilles to træningskampe mod marokkanerne. I den første kamp blev det til 1-1. Her blev Stüker skiftet ind efter en god time, mens det han spillede hele kampen tre dage senere, hvor det blev til en 4-0-sejr til Danmark.