10. oktober 2024

SIF tabte testkamp i Kiel

SIF mødte torsdag  Bundesligaholdet Kieler SV Holstein på CITTY Fussball Park, hvor silkeborgenserne løb ind i et 5-0 nederlag.

Bundesliga vs Superliga
Vejret var regnfuldt det meste af kampen, og resultatet må vel nærmest betegnes som stormfuldt – hvis ikke ligefrem orkanagtigt – set med danske briller. SIF mødte i sandhed overmagten og måtte tage den lange bustur hjem med et 5-0 nederlag ekstra i bagagen.

Hjemmeholdet markerede sig fra start
Der var kun spillet få minutter, da man fornemmede, hvor det bar henad. Først nøjedes Kiel med at antyde, hvem der bestemte på deres hjemmebane. Men så gik det  stærkt. 1-0 i det femte minut, 2-0 efter 23 minutter, 3-0 to minutter efter og 4-0 inden pausen. Indimellem havde Tonni Adamsen forsøgt sig med sit signaturskud lige forbi trekantsammenføjningen, men det var stort set også det nærmeste, gæsterne kom tyskernes mål. SIFerne havde svært ved at sætte spillet og havde placeringsvanskeligheder ved flere af målene.

2. halvleg
SIF benyttede pausen til at lave fire udskiftninger, og det – og sikkert også en peptalk i pausen – så næsten ud til at virke, men knapt var tanken tænkt før Kiel scorede direkte på frispark. Indskiftede Aske Andresen må nok tage det mål på sin kappe, da han tilsyneladende satsede på et indlæg i stedet for det direkte skud.

Lidt mere spil i nærheden af det tyske mål
Ligeledes indskiftede Younes Bakiz tilsatte med sin fart lidt energi til det målsøgende, men skud inden for målrammen var i høj grad en mangelvare. Gammelby, Simmelhack, Poulsen og Bakiz forsøgte alle med skud, men fælles for dem var, at bolden gik forbi målet, mens Aske i den modsatte ende tager sig fint af et nærgående tysk forsøg.

Det blev så trods alt kun til et enkelt mål i 2. halvleg, men det sammenlagte resultat på 5-0 vidner om, at noget ikke er helt på plads endnu.

Testkamp den 10. oktober 2024, CITTI Fussball Park

Kieler SV Holstein – Silkeborg IF
5-0 (4-0)

Sådan stillede SIF op: Nicolai Larsen (Aske Andresen), Jens Martin Gammelby, Rasmus Thelander, Pedro Ganchas, Andreas Poulsen, Pelle Mattsson, Mads Freundlich (Jeppe Andersen), Oscar Boesen (Mads Larsen), Fredrik Carlsen (Younes Bakiz), Callum McCowatt (Alexander Simmelhack), Tonni Adamsen

Tekst og foto: Ulla Myrhøj

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 20.10. kl. 16.00
Scroll til toppen