10. oktober 2024

Billetsalget åbnet til kampene mod AaB og Holbæk

Du kan nu købe billet til vores 3F Superligakamp mod AaB og pokalkampen mod Holbæk B&I, hvor vi er udehold på hjemmebane. Læs mere her.

Landsholdspausen er over os, men heldigvis ruller bolden snart igen på JYSK park.

Den 25. oktober kl. 19.00 inviterer vi til kæmpe fredagsfest i 3F Superligaen, når AaB kommer forbi, og bare fire dage senere skal vi forsøge at spille os i kvartfinalen af Oddset Pokalen, når 3. divisionsholdet Holbæk B&I gæster Søhøjlandet.

Billetsalget er nu åbnet til begge kampe, og mens 3F Superliga-kampen mod AaB kører som normalt, så følger herunder særlig info om pokalkampen, hvor vi officielt er udehold på JYSK park.

Særlig info om pokalkampen mod Holbæk B&I
Billetprisen bliver 100 kroner for en voksen og 50 kroner for børn på tribuner, der er åbne – det vil sige Mascot-tribunen og Den Røde Tribune.

Indgangene (1-5) til JYSK park åbner halvanden time før kick off. Udebaneafsnittet/indgang 6 og familieafsnittet/indgang 7 bliver lukket til pokalkampen.

D5 på Mascot-tribunen er reserveret til Holbæk B&I, og udefans skal købe i dette afsnit.

Sæsonkortholdere og abonnenter får adgang til pokalkampen uden beregning og adgang til normal plads eller område. Vi opfordrer til, at sæsonkortholdere frigiver deres plads, hvis ikke den anvendes.

Reservationer og billetbanker bliver aktiveret som til en almindelig hjemmekamp.

Til pokalkampen vil der være salg i bod A, B, C og D.

Vel mødt på Danmarks smukkeste fodboldstadion – både til Superliga- og pokalkamp!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 20.10. kl. 16.00
Scroll til toppen