27. september 2024

Kent inden svær udekamp: “Sådan slår vi Lyngby”

Silkeborg IF har det som regel svært i Lyngby, men Kent Nielsen mener, at SIF har våbnene til at tage tre point med hjem fra Sjælland på søndag.

På søndag gælder det Lyngby BK på udebane i 3F Superligaen, og det er normalt er stadion, som Silkeborg IF har meget svært ved at vinde på.

Faktisk har SIF ikke vundet en Superliga-kamp på udebane mod Lyngby Boldklub siden 2011, og selv om Kent Nielsen normalt ikke hænger sig i statistikker, så er det selvfølgelig noget, som cheftræneren er bevidst om.

– Der er en synergi på Lyngby Stadion mellem fansene og deres spillere. Det er altid meget intenst, og spillerne leverer tilbage til fansene via deres energi på banen, så det er altid svært at spille der – og det viser historien også for SIF. Lyngby spiller næsten altid tætte kampe på hjemmebane, siger Kent Nielsen og uddyber.

– De har fået en vaskelig indledning på sæsonen, så de fokuserer virkelig på, at defensiven skal være kompakt. Der skal vi være dygtige, hvis vi skal låse det op. Jeg tror, det bliver svært at skabe mange chancer, og jeg forestiller mig, det bliver en kamp med få mål, siger SIF-chefen.

Skulle det blive en kamp med få chancer, så er det til gengæld rigtig rart at have 3F Superligaens varmeste angriber…

– Ja, det er fuldstændig korrekt. Tonni Adamsen har altid været dygtig til at komme til chancer i en fodboldkamp, og lige nu så er han ekstremt god til at sparke bolden ind også, når han får muligheden. Han er en god spiller at have i denne type kampe, siger Kent Nielsen, medgiver, at Tonni Adamsen bliver en vigtig faktor, hvis SIF skal have point med hjem fra Kongens Lyngby.

– Lige nu er det ham, der sparker den ind for os. Younes har lavet nogle stykker for os, men vi er afhængige af Tonnis mål lige nu. I denne sæson har vi måske lidt mindre flair oppe foran end tidligere, men til gengæld er vi på det defensive plan blevet utroligt dygtige til at lukke ned for omstillinger qua vores løbestyrke på vores egen banehalvdel. Det er altså også med til at give os nogle point, og det kan det også gøre i Lyngby, der lige netop vil prøve at ramme os med deres fart og omstillinger.

Du kan læse meget mere om udebaneturen her, hvis du skal med til Lyngby og hente en sejr med hjem!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 06.10. kl. 20.00
Scroll til toppen