24. september 2024

SIF henter U-talent

Silkeborg IF har indgået en traineeaftale med 16-årige Kevin Kofi Bakke Møller.

Silkeborg IF har indgået en traineeaftale med den 16-årige midtbanespiller Kevin Kofi Bakke Møller.

Kevin Kofi Bakke Møller har træner i SIF de seneste uger, hvor parterne har set hinanden an, og tirsdag er parterne blevet enige om at lave en aftale, der gør, at den centrale midtbanespiller i første omgang tiltræder på SIF’s u17-hold for så på sigt forhåbentligt at kunne byde sig til omkring førsteholdet.

– Vi kender Kevin, som en dygtig pasningsspiller med et rigtig fint løbepensum og en generel stærk fysik – hans alder taget i betragtning. Kevin har bekræftet sit potentiale i løbet af de seneste uger– men vi er alle også enige om, at det bliver meget bedre, når han er faldet godt til i vores miljø i Silkeborg, siger talentchef Peter ‘PC’ Hansen og fortsætter.

– Tanken er, at Kevin flytter til Silkeborg og begynder sin ungdomsuddannelse på College360 – sammen med øvrige fodboldspillere fra SIF. Det, er jeg sikker på, giver en optimal mulighed for, at Kevin kan bidrage til vores i forvejen stærke talentmiljø – og finde sin vej igennem nåleøjet til 3F Superligaen.

Kevin Kofi Bakke Møller kommer til SIF fra OB, og den talentfulde midtbanespiller ser frem til at trække i den røde trøje.

–  Jeg er stolt og beæret over at kunne repræsentere Silkeborg IF. Det er spillemæssigt en klub, jeg afspejler mig selv meget i. Det er et godt hold, gode individuelle spillere men ikke mindst godt sammenhold. Jeg ser frem til at blive en del af talentmiljøet her, komme ud og spille noget god fodbold og være med til at levere nogle gode resultater, siger Kevin Kofi Bakke Møller.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 29.09. kl. 16.00
Scroll til toppen