FCM-SIF 2-3 (0-1)
11 min. 0-1 Kirk
46 min. 1-1
49 min. 1-2 Biller
61 min. 1-3 Malthe-Emil
79 min. 2-3

Vi skulle en tur på heden for at spille turneringskamp mod sidste års u19 vinder.

Vi starter kampen rigtig fin og er dygtige til at spille forbi FCM aggressive pres.

Efter vi kommer foran 1-0, stopper vi lidt med at spille og overlader formeget kampens forløb til FCM.

Vi får en dårlig start på 2.halvleg og efter 40 sekunder står der 1-1.

Efter målet begynder vi igen at finde de rigtige beslutninger med bolden og får også scoret et flot mål.

Efter en time før vi scoret til 3-1 efter hårdt arbejde af Malthe-Emil i presset.

Den sidste halve time overlader vi bolden for meget til FCM og er ikke helt dygtige nok til at fastholde bolden på deres banehalvdel.

FCM ligger tryk på os med masser af indlæg, men vi er dygtige/heldige i vores forsvarsspil og kæmper de tre point hjem.

Flot kæmpet af drengene i dag, selvom det ikke var en flot kamp med bolden.

Alexander Dich/Selvmål

Vi skulle i dag spille træningskamp mod Vendsyssel, da vores FCM kamp er udsat til på torsdag.

Vi startede fint ud, og kom hurtigt foran 1-0 på et rigtigt fint sammenspillet mål, hvor Marcello sparkede bolden i mål.

Minuttet efter reducerede Vendsyssel efter klumpspil på et hjørnespark.

Vi dominerede hele kampen, men havde svært ved at skabe de helt store chancer mod et meget lavtstående hold, som afventede på vores boldtab, og derfra kunne køre på omstillinger.

Det var vi for dårligt forberedt på, og Vendsyssel udnyttede det til at komme foran både 1-2 og 1-3 inden pausen.

Efter pausen var det meget samme billede, men vi fik bedre styr på vores restforsvar.

Vi skabte også flere chancer, og vi fik scoret to fine mål. Desværre fik vi ikke lavet flere, og derfor endte det 3-3.

Vi må arbejde videre på træningsbanen og så venter FCM på torsdag.