27. august 2024

Billetterne flyver væk til søndagens kamp

Det skaber lidt ekstra fodboldfeber, når man ligger nr. 1. Det kan i den grad mærkes på billetsalget til opgøret med FCM.

Der er allerede solgt mange billetter til søndagens kamp mellem nr. 1 og 2 i 3F Superligaen. Interessen på nuværende tidspunkt ligger langt over normalen for en kampuge, så det gælder om at være hurtig ved havelågen.

Der er allerede nu få pladser tilbage på D2, D3 og D4 – på Mascot Tribunen, hvor alle har en dejlig langside udsigt. Så hvis du vil være med til at sikre Silkeborg endnu en uge på førstepladsen og se holdet i topform, så er det en god idé at sikre dig billetter med det samme.

Du køber billetter lige her

Vi regner selvfølgelig med at alle sæsonkortholdere kommer til fodboldfesten. Men skulle du være forhindret – sådan er livet jo nogle gange – så husk at frigive din plads. Så sørger vi nemlig for, at stemningen er helt i top og presset på FCM bliver ekstra tungt.

Du kan se mere om at frigive din plads lige her:

Og hvis du ikke lige sidder et sted, hvor du kan se videoen, så er det stadig overskueligt:

  1. Log ind på din konto på Billet.silkeborgif.com og klik på funktioner
  2. Klik på ”frigiv plads/videregiv billet”.
  3. Vælg kamp og klik ”Frigiv min plads” eller “konverter til billet”  – tak din plads er nu frigivet eller konverteret til en billet til denne kamp.

Vi glæder os til at tage imod ulvene med alle jer. Og vi glæder os til at fodboldfeberen i Silkeborg bliver endnu varmere!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 01.09. kl. 16.00
Scroll til toppen