25. august 2024

Vi ligger nr. 1!

Førstepladsen blev forsvaret i Vejle med en sejr på 3-1. Tonni Adamsen var igen manden med målene.

Det var en fysisk og rodet kamp i Vejle med masser af chancer til hjemmeholdet. Især i første halvleg stod vejlenserne for en masse frispark og mindst fire store chancer. Især de første tyve minutter var tunge for Silkeborg. Men heldigvis var Nicolai Larsen i topform og reddede holdkammeraterne gang på gang.

Men i slutningen af 1. halvleg havde både Younes Bakiz og Tonni Adamsen gode tilbud og SIF vejrede morgenluft. Det så man fra 2. halvlegs start, hvor det mere lignede Silkeborg dominans. Efter 57 minutter faldt kampens første mål efter en fræk flad dødbold fra Andreas Poulsen endte ved Tonni Adamsen.

Et kvarter senere var Tonni Adamsen – som nogen nu kalder Tonni Zweimal – på spil igen. Han viste fysik i en duel med to Vejle-spillere og da den ene var målmanden kunne angriberen fejre sin anden kasse.
Det blev spændende til sidst med en sen Vejle-reducering, men endnu engang hed manden i centrum Tonni Adamsen. Han viste dog også, at det ikke er på grund af et stort ego, at han er i centrum. Han lagde uselvisk bolden over til den indskiftede debutant, Alexander Simmelhack. Og kampen sluttede 3-1.

Selvom Adamsen løber med målene, så vil denne kamp også blive husket for fire vanvittige redninger af Nicolai Larsen. Vejle var frustrerede til sidst og det var på grund af Silkeborgs bagerste skanse.
Dermed bevarer Silkeborg 1. pladsen i ligaen. Skarpt forfulgt af en ulveflok fra Vestjylland, der i næste weekend kommer på besøg på JYSK park.

Læs et længere referat hos Midtjyllands Avis lige her.

Og hold øje med hjemmesiden i morgen, hvor vi giver dig reaktioner fra kampen fra kampens største navne.