23. august 2024

Kent før Vejle: Vi labber alle pointene i os

Det er top mod bund i Nørreskoven på søndag. Men kampen kan godt blive et tæt affære alligevel, ifølge Kent Nielsen.

Regnen silede ned over træningen på JYSK park fredag formiddag. Men på trods af gennemblødt træningstøj var humøret højt i truppen. Og hvorfor skulle det ikke været det, når vi ligger nr. 1. På søndag gælder det så bundproppen, Vejle. Men cheftræner Kent Nielsen forventer ikke, at Silkeborg bare kan lege sig gennem en vejlensisk defensiv, der senest lukkede fem mål ind.

-Vejles seneste kamp mod AGF var ikke det, de havde håbet på. De har faktisk spillet fire tætte kampe inden det og fører i Brøndby bl.a. Det har også været et Vejle hold, der søger spillet mere end sidste år. Men med det seneste resultat har de nok forsøgt at blive lidt mere kompakte. Så vi forventer et fysisk og kompakt Vejle-hold. Det kommer til at kræve effektivitet. Det er et af vores nøgleord til denne kamp, fortæller Kent Nielsen.

Førstepladsen i ligaen er naturligvis også noteret hos chefen, men hverken han eller spillerne lader sig rive med. Der er trods alt kun spillet fem runder og selvom starten er forrygende er udgangspunktet for sæsonen ikke glemt.

-Vi har tidligere ligget nr. 1 og det bruger vi ikke så meget tid på. Da vi begyndte den her sæson, så sagde vi: Der er fem hold, der ikke fokuserer på nedrykning. Og så er der alle os andre. Og det er stadig vores udgangspunkt. Det er en fin start, vi har fået og vi vil gerne gøre den endnu finere, siger cheftræneren.

De fleste vil nok forvente en sejr mod Vejle – især hvis der tages udgangspunkt i tabellen. Og Kent Nielsen ville da heller ikke afvise, at det var forventningen. Men at fokusere på pointene og favoritværdigheden ligger dog ikke til ham eller til truppen.

-Det der altid er vores mantra, er at levere nogle gode indsatser. Det er det, vi har fokus på. Vi så også i Europa, at vi kan levere den gode indsats og stadig være uheldige. Vi bliver ved med at være nøgterne og labber alle pointene i os. Det er i sidste ende det, det drejer sig om. Og vi har store ambitioner, men vores fokus er på den gode præstation, uddyber Kent Nielsen.

Så fansene må forvente en tæt kamp med et kompakt Vejle-hold, hvis Kent Nielsens krystalkugle viser rigtigt. Men samtidig er det også værd at bemærke, at der også bliver talt om store ambitioner og at gøre en fin start endnu finere. Lad os håbe, at det mest er alt de to sidste pointer, vi alle sammen husker søndagens kamp for.

Der er kampstart i Vejle kl. 14 og kampen kan streames på Viaplay eller ses på TV3 Sport, hvis du ikke kan komme afsted.

Hvis du endnu ikke har bestemt dig, så finder du mere info om turen til Vejle lige her. Vi håber, at der bliver fyldt på udetribunen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 25.08. kl. 14.00
Scroll til toppen