23. august 2024

Info om udeturen til Vejle

På søndag skal Superligaens førerhold til Vejle. Her kan du finde link til billetkøb og al info om udebaneturen til det flotte stadion i Nørreskoven.

Kampen & Historik
Et opgør mellem 3F Superligaens top og bund fløjtes i gang søndag d. 25. august kl. 14:00 på Vejle Stadion, når førerholdet Silkeborg IF møder bundproppen Vejle Boldklub.

Søhøjlandets drenge rider i høj fart videre på en bølge af sejre – en stime der skal fortsætte søndag. Tonni Tomål og Bomber Bakiz skal udfordre en formsvag Vejle defensiv. VB har den første sejr og endda det første point i denne sæson til gode. Men det kræver god opbakning fra lægterne.

Alle mand til Nørreskoven – tag med og bak holdet op i kampen om endnu en uge på toppen. Drengene fortjener maksimal støtte!

Bustur
Slip for parkeringsbesværet og tag med SIFosis bussen og nyd den gode stemning sammen med andre SIF’ere. Der er afgang fra JYSK park kl. 12:00 og der sælges som altid kolde drikkevarer, så egne må ikke medbringes. Book din plads i fanbussen inden det er for sent. Den første halvdel af pladserne i bussen er allerede solgt.

Billetsalg
Køb din kampbillet allerede nu!

Kampbilletter kan ikke købes fysisk ved udebaneafsnittet forud for kampen. Der findes et billethus på den anden side af Vejle Stadion, men vil du slippe for den ekstra gåtur på dagen skal billetter købes online. Billetter købt i billethuset på dagen er prisen + 20 kr. per billet. Billetprisen online vil være den samme frem til kampstart.

Voksen: 140 kr.

Pensionist: 120 kr.
Børn under 15 år: 100 kr.

Kørestolsbrugere, som ønsker at overvære en kamp på Vejle Stadion, skal købe en billet til afsnit E via billetsiden. På kampdagen benyttes billetten i indgang B, ligesom ledsagerens ledsagerkort fremvises.
Har du spørgsmål til handicapforholdene på Vejle Stadion kontakt venligst billetter@vejle-boldklub.dk.

Ankomst i bil
Vejle Stadion ligger i Nørreskovens naturskønne omgivelser, og der er derfor begrænset med parkeringspladser. Privatbiler henvises derfor til at parkere på Helligkildevej, der går gennem Nørreskoven. Det er ikke muligt at benytte parkeringspladserne foran Vejle Stadion. Vi forventer mange biler, så kør så vidt det er muligt sammen, tag offentlig transport eller SIFosis bussen.

Offentlig transport
Grundet begrænsede parkeringsmuligheder og små til- og frakørsels veje anbefales det at tage offentlig transport. Buslinje 3 og 8 går regelmæssigt fra Vejle Trafikcenter og stopper efter få stop ved Vejle Stadion.

Find din rejse til Vejle Stadion her.

Tilskuerinfo
Adressen er:

Vejle Stadion
Roms Hule 6
7100 Vejle

Dørene åbner kl. 12:30

Vær opmærksom på at udebaneafsnittet er beliggende i det nordøstlige hjørne på Scanview tribunen ved indgang C. Det er endetribunen, der vender mod atletikstadion.

Der er 1.350 ståpladser i udebaneafsnittet og der er ikke mulighed for siddepladser.

TV
Fodbold skal ses live, men er du forhindret i at tage turen til Nørreskoven, kan kampen ses på TV3 Sport

Karantæne & karantæne fare
Ingen spillere fra Silkeborg IF er i karantæne til denne kamp.

Ingen spillere fra Vejle Boldklub er i karantæne til denne kamp.

Karantæne udløses når en spiller opnår følgende strafpoint:
19 – 36 – 52 – 68 – 84 – 100 – 116 – 132 – 148

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 25.08. kl. 14.00
Scroll til toppen