12. august 2024

Uafgjort i andendagsgildet i Randers

Solen bagte ned over banen på Randers FCs træningsanlæg, da hjemmeholdet mandag eftermiddag tog imod Silkeborg IF i efterårets første kamp i Future Cup.

Solen bagte ned over banen på Randers FCs træningsanlæg, da hjemmeholdet mandag eftermiddag tog imod Silkeborg IF i efterårets første kamp i Future Cup. Det var også dagen derpå, efter at SIF bare 24 timer før havde sikret sig en vigtig 2-0 sejr. Mandag delte de to hold dog, da resultatet blev 2-2. Sebastian Biller stod for begge SIF-mål.

Chance for hurtig føring
Uret havde knapt rundet et minut, da William Kirk befandt sig helt fri foran Oskar Snorres mål, men chancen for en hurtig føring til gæsterne fra Søhøjlandet blev forpasset, da Kirk afsluttede over mål.

Og bare få minutter senere var det Randers´ tur til at være farlige, men Aske Andresen diskede op med en flot redning. Det lykkedes heller ikke for tilbagevendte Callum McCowatt at ramme målet, da hans skud gik lige forbi den ene opstander.

SIF sad på spillet – god defensiv
Priesborg Madsen og co. i forsvaret havde god styr på det defensive, og SIF sad på spillet i den første halve times tid. Det gav sig udslag i en scoring i det 32. minut, da altid flittige Sebastian Biller sendte et godt fladt skud ind ved foden af stolpen. 0-1.

Efter scoringen overtog hjemmeholdet mere af spillet, og det var da også tæt på en udligning, da Bjørn Kopplin med et fremragende skud testede Aske i målet, men den lange målmand klarede testen med bravour.

2. halvleg med flere mål
Hjemmeholdet lagde godt ud efter pausen og tilspillede sig en friløber, men Aske i SIF-målet fortsatte, hvor han slap i 1. halvleg og afværgede flot.

Efter godt en times spil var Biller så igen på spil. Efter et godt angreb, hvor bolden gjorde arbejdet, lagde Julius Lorents Nielsen en assist til Biller, der takkede med en scoring til 0-2.

Men 2-0 er som bekendt en farlig føring, og der gik kun to minutter, inden reduceringen til 1-2 kom, og fem minutter senere faldt udligningen.

Kampen sluttede af med et par hjørnespark til SIF, men uden resultat, hvorfor kampen sluttede 2-2.