28. juli 2024

Nederlag i Aalborg

Skarpheden manglede søndag eftermiddag mod AaB, hvilket førte til et nederlag på 1-2 i Aalborg.

SIF misbrugte søndag eftermiddag et hav af chancer i Aalborg, og det kostede dyrt, da slutfacit blev et nederlag på 1-2.

Særligt i første halvleg brændte silkeborgenserne den ene store mulighed efter den anden. Samtidig bragte Mathias Jørgensen værterne foran i første akt.

Malthe Højholt øgede føringen på en omstillingen efter pausen, og det var først i slutfasen, Oliver Sonne bragte spændingen tilbage med en flot reducering.

Nederlaget blev endnu mere bittert af en skade til Pelle Mattsson, der måtte udgå tidligt i første halvleg, og en udvisning til Mark Brink i slutfasen.

Nu gælder det to hjemmekampe i den kommende uge, hvor vi har brug for jeres støtte og opbakning på JYSK park.

Torsdag kl. 19.15 skal vi jagte Moldes 3-1-føring i Europa League-kvalifikationen, og søndag kl. 14.00 spiller vi lokalopgør mod Viborg FF.

Køb billet til kampene her: Silkeborg IF billet og sæsonkortsalg

Læs mere uddybende om nederlaget i Aalborg på Midtjyllands Avis.