2. juli 2024

SIF køber portugisisk forsvarsspiller

Silkeborg IF har købt centerforsvareren Pedro Ganchas i FC Paços de Ferreira.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at Silkeborg IF i dette transfervindue har ledt efter en forstærkning til det centrale forsvar.

Valget er faldet på den 24-årige portugiser Pedro Ganchas, der får kontrakt til udgangen af 2028.

SIF’s ny forsvarsspiller er købt i FC Paços de Ferreira, hvor Ganchas var fast mand i forrige sæson i den næstbedste portugisiske række.

Pedro Ganchas har i alt spillet syv kampe i den bedste portugisiske række for FC Paços de Ferreira.

Pedro Ganchas har fået sin fodboldopdragelse i Benficas ungdomssystem, hvor Ganchas i en årrække repræsenterede både Benfica U23 og Benfica B.

Ganchas har spillet ni ungdomslandskampe for Portugal fra U17 til og med U20, og sportschef Jesper Stüker er da også yderst tilfreds med at have sikret sig Pedro Ganchas’ underskrift.

– Vi har haft Pedro i kikkerten i nogen tid, og han var vores klare førstevalg til centerforsvaret i dette transfervindue. Han er er en boldsikker venstrebensspiller, der udviser stor professionalisme og disciplin i sit spil. Derfor har jeg store forventninger til, at Pedro hurtigt kan byde sig til omkring startformationen i SIF, siger Jesper Stüker.

Pedro Ganchas er glad for den interesse og tillid som Silkeborg IF har vist ham, og portugiseren glæder sig til at komme i gang med sin tid i SIF.

– Det er en klub med en lang historie, som har peaket her i de seneste sæsoner og særligt med pokaltitlen i seneste sæson. Jeg ser store perspektiver for projektet i klubben, og jeg glæder mig til at bidrage til den spændende udvikling, som Silkeborg IF er i, siger Pedro Ganchas og fortsætter.

– Jeg ser skiftet som en god mulighed for mig til at tage et skridt op i min karriere, og jeg kan love fansene, at jeg vil arbejde hårdt for succes til klubben. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med sæsonen, lyder det fra Silkeborg IF’s nyindkøb.

Pedro Ganchas har fået trøjenummer 4 i Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen