Randers vs SIF U15 – 4-4 (2-2) straffespark – 6-5 til Randers
Lucas Borg
Kristian Bloch x2
Frederik Ibsen

SIF U15 var en tur i Randers, hvor der ventede en revanche fra efterårets kamp.

Vi startede første halvleg rigtig skidt, og efter 12 minutter stod der 2-0 til Randers.
Randers kom med et fysisk tryk, og da vi havde vænnet os til det, begyndte vores spil at sidde. Vi lavede to rigtig fine mål inden pausen og gik derfor til pause med 2-2 og troen på, at vi kunne vinde.

Vi indledte 2. Halvleg rigtig godt ud, og efter seks minutters spil førte vi 2-3. Randers kom efterfølgende igen med et fysisk tryk, som vi havde svært ved at modstå, og lige pludselig var kampen vendt, og efter en times spil førte Randers 4-3.

Vi kæmpede og knoklede for at udligne, og heldigvis gav det pote. I de sidste minutter blev Mads Jørgensen hægtet i feltet, og Frederik Ibsen sparkede straffesparket sikkert ind til slutresultat 4-4.

Vi tabte den efterfølgende straffesparkskonkurrence 6-5.

Drengene fortjener stor ros for at vise god moral, og komme tilbage i kampen flere gange.
Da vi fik sat vores spil, leverede vi rigtig god fodbold. Vi mangler skarphed og sejhed i det defensive, for at lave 4 mål på udebane skal gerne give 3 point.

Vi er nu ubesejret i 4 kampe, og det giver god selvtillid til sæsonen sidste par kampe.