5. januar 2024

Kent efter første træning: – Nu lægges fundamentet

SIF indledte fredag forårstræningen, og Kent Nielsen er glad for at komme i gang med at lægge fundamentet til forårssæsonen.

Med et enkelt døgns forsinkelse, på grund af vintervejret, indledte 3F Superliga-truppen i Silkeborg IF fredag formiddag forberedelserne til forårssæsonen.

Klokken 10.00 fløjtede cheftræner Kent Nielsen op på JYSK park, og så var det ellers lige på og hårdt med intervalspil og højt humør.

– Det er altid dejligt at komme i gang, og vi er enormt ydmyge over, at vi har nogle folk, der har knoklet i døgndrift de seneste par dage, så vi kunne få nogle rigtig fine træningsbetingelser. Stor respekt for det, indledte Kent Nielsen, inden chefen vurderede den første træningsdag på Søholt.

– Hvad spillerne angår, så er der altid en stor energi og glæde ved at komme i gang efter en pause, så vi er alle glade for at være i gang. Når det er sagt, så ved spillerne godt, at det i begyndelsen bliver tung træning, som måske ikke er det sjoveste aspekt ved at være fodboldspiller.

– De første to-tre uger vil der være fokus på den fysiske del og særligt løbekapaciteten. Det er her, vi lægger fundamentet for hele forårssæsonen. Vi skal derfor have så mange spillere igennem det, som muligt, og det er også rart at se de spillere med skader, de er på vej i fremgang, lød det fra Kent Nielsen efter første træningspas i 2024.

Januar står ikke udelukkende på løbetræning rundt omkring i 3F Superliga-klubberne. Transfervinduet står igen pivåbent, og det er Kent Nielsen, selvfølgelig, fuldstændig afklaret med.

– Når ens hold har gjort det godt over en periode, som det er tilfældet her i SIF, så er der mange af spillerne, der er interessante for andre klubber, så i et åbent transfervindue ved man aldrig helt, hvad man har at arbejde med. Derfor er det vigtigste at få bygget grundformen op her i januar.

– Vi er forberedt på, at der kan ske noget. Andet ville være naivt. Jeg lever fint med, at transfervinduet er åbent, og SIF er klub, hvor mange spillere tager til, fordi de ved, klubben er god til at gøre dem bedre, ligesom vi er en klub, som er dygtig til at sælge spillere videre og give nye folk chancen.

– Hvis der kommer bud på spillere, som er det rette for dem og klubben, så skal vi i trænerteamet være klar til at finde nye løsninger. Sådan er gamet, men jeg er da glad for den trup, vi netop har været igennem første træningspas med, sagde cheftræneren.

Senere på måneden rejser SIF til Portugal for at deltage i Atlantic Cup. Det kan du læse mere om her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen