14. august 2023

Sikker U17-sejr over AGF

U17 slog AGF komfortabelt i sæsonpremieren, mens U15 spillede uafgjort mod rivalerne fra Østjylland og tabte i straffespark. U13 smadrede Hobro.

SIF U17 – AGF: 2-0 (1-0)

Mål: Sebastian Christoffersen &  William Pedersen

Vi åbnede sæsonen med en sejr over AGF. Vores start var god med udmærket boldomgang og spil på deres halvdel. Undervejs blev fordelingen mere lige, men vi forsvarede os godt og var det hold, der skabte de største chancer. Efter et kvarter afsluttede Kevin Knudsen et fint angreb med at sparke bolden på overliggeren. Sebastian var først over riposten og scorede til 1-0.

Anden halvleg blev med AGF i teten, og særligt den sidste halve time var med et massivt boldovertag til AGF. Vi var for dårlige til at passe på bolden, og derfor endte vi i lange perioder med at forsvare lavt. Det kostede mange kræfter, og vi så trætte ud, hvilket medførte at vi ikke investerede nok med bolden.

Til gengæld forsvarede vi os godt, og AGF havde blot et enkelt forsøg mod Christian Risom i målet. Mod slutningen forsøgte vi at udnytte mulighederne for omstillinger og tre minutter før tid sendte Victor Dahl William Pedersen afsted i dybden. Han udnyttede sin fart og scorede sikkert til 2-0.

Jeg glæder mig over sejren og vores egenskab til at forsvare med masser af vilje. Vores boldomgang var alt for ringe og generelt var vi for uambitiøse med kuglen. Med det in mente, var det stærkt at vinde med et clean sheet. Forhåbentlig giver det lidt ro til, at vi kan være mere cool med bolden i de kommende kampe.

Se målene fra U17-sejren her.

U15 vs AGF – 1-1 (1-0) (4-5 på straffe)
Mål: Sebastian Helbo

Vi åbnede sæsonen hjemme mod AGF. I en kamp, hvor jeg synes, vi leverede en god indsats og spillede noget fint fodbold.

Vi leverede en god første halvleg, og havde flere fine muligheder. Jeg manglede dog lidt længerevarende angreb på deres banehalvdel, så vi måske kunne have fået lidt større chancer. AGF blev farlige på dybe bolde og fejl fra vores side.

Vi kom foran 1-0 på mål af Sebastian Helbo, men det var sammenspillet mellem David Stojanovic og Christopher Iversen, som skabte målet.

Anden halvleg formåede vi at have længere angreb, og bolden var oftest på deres banehalvdel. Igen skabte vi fine muligheder, men vi fik ikke lukket kampen. Desværre straffede AGF os på personlige fejl til slut i kampen, og vi skulle derfor ud i en straffesparkskonkurrence, som vi desværre tabte.

Alt i alt var det fedt at være i gang med sæsonen, og det var fedt, at vi leverede en god indsats. Desværre rakte det kun til et point, men vi arbejder videre i kommende uge, og så drager vi til Tyskland til Augsburg Cup på torsdag.

SIF U13 – Hobro: 6-1 (3-0)

Mål: Nicolai I. x 2, William D. x 2, Magnus A. og Yousef A.

Vi spillede i dag vores sidste træningskamp forud sæsonpræmieren næste lørdag.

En kamp der blevet spillet på vores præmisser og med masser af chancer. Vi kunne sagtens have scoret 4-5 mål mere i hver halvleg, men en velspillende keeper fra Hobro gjorde, at vi ikke helt kunne få et større resultat.

Men udover resultat er jeg ret godt tilfreds med vores høje erobringsspil, som i flere omgange var ganske godkendt. Dog er der stadig nogle detaljer, som vi kan tage med på træningsbanen og arbejdere videre på. Derudover så vi ganske gode ud på bolden, som gav os mange chancer. Igen, skal vi tage en masse med derfra også, som kunne være bedre.

Men alt i alt er godkendt indsats med godt spil, masser af chancer og en energi fra drengene, som gav os en flot og sikker sejr.