2. maj 2023

“Vi skal se frem mod pokalkampen”

Alexander Lind leverede et godt indhop, men angriberen erkendte, at FCM var bedre fra kampens start. Nu skal kampen i glemmebogen.

Det var en kamp, hvor FC Midtjylland hurtigt kom foran med tre mål. De var fra kampens første fløjt bedre end os. Sådan er det nogle gange. Desværre. Thomas Thomasberg er kendt for at spille en solid 4-4-2, og det gjorde de også rigtigt godt i dag.

– Vi ændrede vores mind set i pausen, hvor vi snakkede en del om at få sat en prop i og sørge for, at vi ikke lukkede flere mål ind efter en svær start på kampen. Vi forsøgte i 2. halvleg at satse på omstillinger og lukke ned midt på banen, så de ikke kunne spille sig igennem. Det lykkedes vi egentligt udmærket med i 2. halvleg, hvor jeg også selv fik en rimelig stor mulighed for at reducere, lød det fra Alexander Lind, inden han kommenterede på, hvilken rolle angriberen selv skulle påtage sig efter pausen, hvor han blev skiftet ind i stedet for Søren Tengstedt.

– Vi snakkede i pausen om, at vi ikke skulle presse FC Midtjylland så højt, som vi havde gjort i 1. halvleg, for de var gode til at spille sig udenom vores pres. Det var derfor vigtigt for os at lukke midten af banen ned og derefter spille på omstillinger, hvor jeg skulle forsøge at holde fast i de bolde, der blev lagt op til mig og forsøge at spille en af mine medspillere i angrebet fri, lød det uddybende fra Alexander Lind, inden han så frem mod en vigtig pokalsemifinale mod AaB på torsdag.

– Vi har lige snakket om, at der er en 24-timers regel, der siger, at en kamp skal være glemt inden, der er gået 24 timer. Den her skal være glemt når klokken rammer midnat, og derefter skal vi videre til den næste. Den her kamp skal glemmes, for vi har en vigtig kamp mod AaB på torsdag. Vi har vores eget koncept og spillestil, og det skal vi være tro mod. Vi ved, hvad vi er gode til, når vi er bedst. Det skal vi sørge for at få frem igen – hurtigst muligt, lød det afslutningsvis fra SIF-angriberen.

Interview: Anders Mathiasen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 28.07. kl. 16.00
Scroll til toppen