13. november 2022

”Den dårligste kamp i min tid”

Lukas Engel kommenterede på lørdagens indsats fra SIF-holdet med en skuffet, irriteret og ærgerlig følelse.

– Jeg er skuffet, irriteret og ærgerligt efter den kamp, vi spillede i dag. Ifølge mig spillede vi vores dårligste kamp i min periode her i klubben. Der var ikke rigtigt noget, der fungerede inde på banen. Vi smed mange bolde og traf mange dårlige beslutninger, som kostede os dyrt, mens vores restforsvar heller ikke sad, som det skulle. Lyngby lykkedes med at spille sig rundt om os, for vi var ikke tæt nok på dem i duellerne, og hvis man ikke er det, ender man med at tabe, som vi gjorde i dag. Vi følte egentligt i pausen, at vi havde et gear mere, men da de scorede til 1-0, blev det for ustruktureret, og der var ikke noget, der lykkedes. I de seneste par kampe mod AaB og Randers kunne vi fornemme, at en sejr var på vej, men den følelse havde vi ikke i dag. I dag var vi langt fra en sejr, lagde en skuffet Lukas Engel ud, inden han kommenterede på det tætte kampprogram, som SIFerne har været udsat for på det seneste.

– Vi vidste både før og under kampen, at kampen i dag var den sidste i et stykke tid, så vi burde have hevet os selv op til en bedre præstation og vist en større kampgejst, end vi gjorde. Det tætte kampprogram skal ikke være en undskyldning for præstationen i dag, for i de seneste kampe har vi kæmpet os tilbage – det gjorde vi ikke i dag. Nu kommer der en lang vinterpause, hvor vi først og fremmest skal komme os over kampen i dag og bruge tiden på at slappe af, for der har været mange kampe og rejser på kort tid. Og så skal vi arbejde hen imod at komme tilbage i en endnu stærkere forfatning efter vinterpausen og gå efter Top 6, lød det uddybende fra Engel, inden han så tilbage på sit første år i Silkeborg IF – et år der har været særdeles begivenhedsrigt.

– Det har været et rigtig fedt år fra dag et. Når skuffelsen efter i dag engang har lagt sig, kan vi være stolte over det, vi har leveret i 2022, for der har været nogle store oplevelser imellem. Vi har leveret nogle flotte resultater, spillet nogle gode kampe, fået bronzemedaljer og spillet europæisk fodbold, hvor vi har spillet lige op med nogle de det helt store klubber i Europa, så alt i alt kan vi ikke være kede af ret meget i 2022 – udover resultatet i dag, lød det fra Lukas Engel.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen