6. oktober 2022

U15 gav vestjyderne stryg

Silkeborg IFs U15-hold gav onsdag aften vestjyske Football Club Midtjylland solide stryg med en 4-0 sejr. William Faber åbnede ballet med den første af fire midtjyske scoringer.

U15: Silkeborg IF – Football Club Midtjylland 4-0 (1-0)

Mål: William Faber, Nicolas Olesen, Marius Kristensen x2

– Vi fik en tiltrængt sejr onsdag aften, da vi med klare cifre slog FCM 4-0. Det var fortjent og ikke et mål for lidt. Efter et par dårlige præstationer var det fedt at opleve et helt andet udtryk og en hel anden energi hos drengene. William Faber bragte os foran 1-0 efter få minutter, da vi erobrede en bold højt på banen. Herfra skabte vi pænt med chancer, og vores bevægelighed og mod i vores spil med bolden gjorde, at vi kontrollerede kampen. Desværre missede vi flere store chancer før pausen, siger U15-træner Peter Ager og fortsætter.

– Vi begyndte igen halvlegen godt, da Nicolas Olesen på cutback fra Marius Kristensen udbyggede efter et rigtigt flot angreb. Marius scorede selv til 3-0 og 4-0 efter et par aggressive dybdeløb, og det punkterede kampen midtvejs i halvlegen. Den sidste periode var vi ikke helt så dominerende. Vi smed lidt kontrol ved at angribe for tidligt og bevæge os for lidt, men derudover var de første 60-65 min. det bedste, vi har præsteret i sæsonens ligakampe. Det var fedt, at vi holdt nullet, og det var tiltrængt med en sejr – men vigtigst af alt, så var præstation og udtryk i top. Lørdag spiller vi mod Lyngby, hvor vi skal forsøge at fortsætte de gode takter, slutter Peter Ager.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen