4. oktober 2022

Europæisk stemning i fanzonen inden FCSB-kampen

Der er masser af gode grunde til at komme tidligt på JYSK park torsdag. Fanzonen og SIF-shoppen åbner 16.45, og det vil igen være muligt at købe de populære Europa-trøjer, som torsdag er tilbage i alle størrelser.

Tre yderst vigtige point i Conference League-gruppen står på spil torsdag aften, når rumænske FCSB kommer på besøg. For at sikre den bedst mulige optakt, holder fanzonen og SIF-shoppen naturligvis åben allerede fra 16.45.

I fanzonen byder vi på et bredt madudvalg fra Den Rullende Pølsemand og Silkeborg Slagteren. Her vil det være muligt at købe flæskestegsandwich, bøfsandwich og franske hotdogs – både almindelige og med kyllingepølser. Herudover inviterer vi på happy ½ hour mellem 16.45 og 17.15, hvor det vil være muligt at købe fadøl til kun 25 kr. – Herefter er prisen 40 kr. Vi gør igen opmærksom på, at man gerne må medbringe drikkevarer købt i fanzonen med ind på tribunerne.

SIF-shoppen åbner ligesom fanzonen kl. 16.45. I SIF-shoppen vil det igen være muligt at købe de populære Europa-trøjer i alle størrelser. SIF-shoppen vil også rykke ud i fanzonen, hvor bl.a. de speciallavede SIF-FCSB halstørklæder sælges.

Vi glæder os til at byde velkommen til endnu en stor europæisk aften på JYSK park. Vi håber, at alle vil møde op i god tid og gå på tribunerne tidligt, så spillerne kan mærke opbakningen fra start.
Kom tidligt, kom i rødt, kom på gåben eller på cykel – og allervigtigst: syng og støt Søhøjlandets Helte.

Vel mødt, Silkeborg!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 28.07. kl. 16.00
Scroll til toppen