7. december 2021

Oliver Sonne på lang aftale i SIF

Der er godt gang i kontraktforlængelserne på JYSK park for tiden, og SIF kan nu annoncere en længerevarende aftale med backen Oliver Sonne, som bliver i SIF frem til sommeren 2026.

Oliver Sonne kom til Silkeborg fra HB Køge på en to-årig kontrakt i sommeren 2021 som et perspektivrigt backtalent, men han har allerede bevist sine kvaliteter på førsteholdet i syv kampe i efterårssæsonen. Superliga-debuten faldt i slutningen af august på JYSK park, hvor SIF vandt med 2-1 over Randers FC, og han har siden vist sig som en driftssikker og løbestærk back, der både kan anvendes offensivt og defensivt – i både venstre og højre side.

– Det er atypisk at forlænge med en spiller så hurtigt efter tiltrædelsen, men Oliver Sonne er kommet fantastisk ind i klubben og på holdet, hvor han allerede har udviklet sig flot og tilpasset sig sin nye klub på forbilledlig vis. Han har på kort tid bevist, at han kan være med på højeste niveau, og han er helt åbenlyst blevet en bedre spiller på meget kort tid i SIF. Han er enormt løbestærk, spiller med et godt hjerte og er meget lærenem, så jeg er sikker på, at han er en fremtidens mand her i SIF, hvor han uden tvivl vil udvikle sig endnu mere. Han arbejder hårdt og bidrager både offensivt og defensivt, og det er en stor glæde, at vi nu kan fortsætte samarbejdet helt frem til 2026, siger sportschef Jesper Stüker.

Oliver Sonne glæder sig ligeledes til at fortsætte sin positive udvikling i Silkeborg IF.

– Jeg sagde ved min tiltrædelse, at jeg anså Silkeborg IF for at være en meget attraktiv klub, og det indtryk er kun blevet bekræftet i mit første halve år. Jeg synes, at jeg er faldet rigtig godt ind i klubben, truppen og spillestilen, og jeg er glad for at kunne fortsætte den gode udvikling her i SIF, hvor det simpelthen bare er sjovt og udviklende at spille fodbold. Jeg er enig i, at jeg allerede er blevet en bedre spiller i løbet af bare et halvt år i klubben, og jeg ser SIF som det perfekte fundament til at bygge endnu flere lag på min udvikling som fodboldspiller – så jeg er rigtig glad for at have sat min underskrift på en lang kontraktforlængelse, fortæller Oliver Sonne.

21-årige Sonne begyndte sin karriere i Rishøj IF og skiftede som 15-årig til HB Køge, inden han var en tur omkring FC Københavns akademi, hvor han i øvrigt spillede sammen med Joel Felix. Siden vendte han retur til HB Køge, hvor han nåede 33 førsteholdskampe, inden han meldte sig under de røde faner på JYSK park i sommeren 2021. Hans nye kontrakt gælder frem til sommeren 2026.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen