1. juli 2021

SIF spiller testkamp mod Hamburger SV

Den tyske storklub Hamburger SV bliver SIF’s sidste modstander op til sæsonpremieren. 

SIF har fået lagt en ekstra test-kamp ind i sit forberedelsesprogram til sæsonpremieren 19. juli mod SønderjyskE. Kent Nielsens mandskab møder den tyske storklub Hamburger SV i en testkamp i Tyskland 12. juli, og det bliver dermed sidste test inden det bliver alvor i 3F Superligaen.

Opgøret mod Hamburger SV bliver led i en mini-træningslejr for SIF’erne, der drager sydpå umiddelbart efter testkampen mod Hvidovre på JYSK park 10. juni. SIF træner søndag på HSV’s træningscenter på Sylvesterstrasse i Hamborg, hvorefter kampen spilles mandag kl. 11.00 samme sted. Den spilles bag lukkede døre, og der er således ikke adgang for tilskuere.

Hamburger SV var indtil 2018 eneste klub i Tyskland, der havde været med i Bundesligaen gennem alle år. Efter nogle sæsoner i hård kamp mod nedrykningen måtte klubben imidlertid tage turen ned i næstbedre række efter 2017/18-sæsonen. Siden er det ikke lykkedes at vende tilbage til den bedste række efter 4. pladser lige udenfor oprykningsfeltet i de tre seneste sæsoner.

Herefter ser SIF’s forberedelsesprogram således ud:
Tirsdag 29. juni kl. 12.00: Vejle B – Silkeborg IF 0-5
Fredag 2. juli kl. 14.00: AC Horsens – Silkeborg IF
Lørdag 10. juli kl. 11.00: Silkeborg IF – Hvidovre
Mandag 12. juli kl. 11.00: Hamburger SV – Silkeborg IF

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen