18. februar 2021

Kent Nielsen var ikke tilfreds trods sejr

Rytmen var hakkende og niveauet skal hæves konkluderede SIF-træner Kent Nielsen efter torsdagens 3-0 sejr over Kolding. 

Selv om SIF vandt 3-0 torsdag aften på JYSK park over Kolding, og selv om sejren aldrig var i fare, så var cheftræner Kent Nielsen ikke lutter smil, da han dukkede op fra omklædningsrummet efter kampen.

– Vi spillede dårligt. Spillet var alt for hakkende fra vores side, konkluderede han og roste samtidig Kolding for stå kompakt og at være gode til at lukke SIF’erne ned i de områder, hvor de plejer at være gode. Dermed kom der aldrig for alvor flow i SIF’s spil, mente Kent Nielsen.

– Vi har så alligevel den kvalitet, der skal til for at vinde på en dag, hvor spillet ikke kører. Vi er aldrig for alvor truet, og på en mindre god dag vinder vi alligevel, og spillerne arbejder hårdt for det, så sejren aldrig kom i fare. Vi har også nogle omstillinger, som jeg synes, vi burde have fået mere ud af.

– Resultatet er naturligvis altid vigtigst, men vi skal være i stand til at løfte overliggeren. Kun gennem stabilt gode præstationer uge efter uge kan vi kontinuerligt skaffe de resultater, der skal til. Derfor skal vi være selvkritiske på en dag, hvor vi godt nok vinder en sikker sejr, men ikke kan være tilfredse med spillet, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen