12. oktober 2020

Matchbold til Alves og Carstensen

SIF’s Frederik Alves Ibsen og Rasmus Carstensen var med til at vinde 3-1 over Malta i fredags. Nu kan EM-billetten sikres tirsdag mod Finland i Aalborg.

Der står meget på spil, når Frederik Alves Ibsen og Rasmus Carstensen sammen med det danske U21-landshold løber på banen tirsdag aften i Aalborg for at møde Finland. Danmark kan definitivt sikre sig billetten til EM-slutrunden med en sejr.

Vejen til matchbolden blev skabt fredag i Malta, hvor Danmark vandt 3-1. Samtidig tabte gruppens nummer to, Rumænien, til Ukraine, og dermed kan Albert Capellas danske mandskab med en sejr definitivt sikre sig gruppens førsteplads, der giver automatisk kvalifikation til EM-slutrunden.

I Malta var både Alves og Carstensen med fra start, og efter en målløs 1. halvleg kom malteserne foran i 2. halvleg. Mål af Nikolai Laursen, Mikkel Damsgaard og Jesper Lindstrøm sikrede dog den ventede danske sejr. Mens Alves spillede hele kampen blev Rasmus Carstensen skiftet ud et kvarter inde i 2. halvleg.

Kampen mod Finland i Aalborg har kampstart kl. 18.00.

EM-slutrunden for U21-landshold spilles i Ungarn og Slovenien i foråret 2021. 16 hold kvalificerer sig, hvilket er en udvidelse med otte hold i forhold til tidligere. På grund af covid-19 er turneringen splittet i to faser. Det indledende gruppespil spilles i marts i fire grupper, og knock-outfasen – kvartfinaler, semifinaler og finale – spilles i maj-juni.

Se højdepunkter fra kampen i Malta her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen