23. marts 2021

Slutspil indledes uden tilskuere

Åbning for tilskuere til fodbold i 1. division og 3F Superligaen er sendt i udvalg. Dermed kommer der tidligst tilskuere på JYSK park og de andre danske stadions om en måned.

Der er ikke udsigt til, at SIF-fans får lov at se fodbold på JYSK park igen indenfor den næste måned. Da partierne i Folketinget mandag aften fremlagde planen for en gradvis genåbning af Danmark efter corona, var fodbolden ikke med. I stedet er åbningen sendt i et udvalg af eksperter, der skal lægge en plan for forsvarlig åbning af store begivenheder, herunder fodboldkampe i de to bedste rækker. Udvalget er først klar med et udspil midt i april.

– Jeg er både skuffet og forundret. Fodbolden har allerede vist, at vi kan afvikle fodboldkampe med tilskuere forsvarligt. I de 46 kampe, der blev spillet i foråret 2020 med tilskuere, blev ikke et eneste smittetilfælde påvist. Vi har gennemarbejdede protokoller, og vi har den såkaldte Superliga-ordning. Vi er klar, slår SIF-direktør Kent Madsen fast.

Han undrer sig derfor over, at ”en hurtigt arbejdende ekspertgruppe” skal udarbejde planer, der allerede eksisterer i forvejen.

Slutspillet i 1. division – for SIF’s vedkommende oprykningsspillet i 1. division med 10 kampe ude og hjemme mod Viborg, Esbjerg, Fredericia, Helsingør og HB Køge – bliver dermed indledt uden tilskuere. Slutspillet i både 3F Superligaen og 1. division indledes i Påsken, når landskamppausen er slut.

Programmet forventes offentliggjort senere på ugen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen