12. maj 2020

Mads Emil: Der er fuld knald på

Mads Emil: Der er fuld knald på

SIF-spillerne fik mandag igen lov til at træne på fuld kraft. Og det kunne mærkes, fortæller anfører Mads Emil Madsen.

Det har været et noget anderledes forår i Silkeborg IF ligesom i resten af fodbolddanmark. Førsteholdsspillerne har nu trænet i nogle uger på JYSK park under de anviste forhold i forbindelse med Corona-krisen. Mandag blev der så åbnet op for en mere almindelig træningsform for Superliga-spillerne.

– Det har været dejligt og hårdt. Det har været to monstertræninger, så det er dejligt, lyder det med et smil fra en godt træt Mads Emil Madsen efter tirsdagens træning.

Mandag spillede holdet en intern træningskamp, mens der også blev gået til stålet til tirsdagens træning.

– Vi er i hvert fald i mindst ligeså god form som før. Spillemæssigt synes jeg egentlig heller ikke, at vi halter efter, det er et godt niveau, overraskende godt, fortæller SIF-anføreren, som samtidig glæder sig over, at Corona-pausen har betydet, at et par af de skadede holdkammerater er vendt tilbage.

– Det er godt at se. Vi har Gustav Dahl tilbage i fuld træning og Skod (Skhodran Maholli, red.) i stort set fuld træning, mens Magnus (Mattsson, red.) og Milan (Massop, red.) er med i noget possesion-spil. Det er dejligt at se alle ude på banen.

SIF genstarter Superliga-sæsonen fredag d. 29. maj, når holdet tager imod FC Nordsjælland.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen