16. september 2019

Travl U13-uge sluttede med storsejr

Travl U13-uge sluttede med storsejr

Tre kampe på en uge for SIF’s U13 Elite-drenge sluttede med 11-1 sejr over Hinnerup.

SIF’s elitegruppe i U13-årgangen deltager i øjeblikket i to turneringer under DBU Jylland, U13 drenge Liga 1A og Liga 2A. I 1A er det i ugens løb blevet til én kamp, 2-2 mod Esbjerg på hjemmebane. I pokalen har SIF mødt Ikast med nederlag på 3-5 som resultat på udebane. Ugen sluttede søndag med storsejr på 11-1 i Hinnerup over HOG i Liga 2A

I hjemmekampen mod Esbjerg sidste søndag, hvor det blev 2-2, scorede Laurits Fløjgaard, spillede SIF fornuftigt i store perioder og kom i mange retvendte situationer og mange gennembrud på kanterne via kvikt bandespil.

– Uafgjort var fortjent nok, men der var mere i akmpen fordi drengene arbejder godt med sig selv p.t. og giver sig selv fine udviklingsmuligheder, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard, der fremhæver Magne Søjbjerg Sørensen som SIF’s bedste.

Midt på ugen var holdet i Ikast og tabte 3-5 til IFS. Aksel Clemmensen, Laurits Fløjgaard og William Pedersen scorede SIF-målene.

– Vi mødte et hold, der var markant dygtigere end os med bolden. Vi havde bolden mest, men var udfordret i kombinationerne. Specielt vores centrale folk var for stillestående, og vi mistede mange bolde centralt i banen, siger træner Nicolaj Bækgaard om den oplevelse.

Ugen sluttede med storsejr i Liga 2A på 11-1 i Hinnerup. Målene blev scoret af Lucas Valentin Vohnsen (5), Lukas Emil Bastrup (2), Aksel Clemmensen, Jeppe Due, Malthe Emil Hansen og et selvmål.

– Fin præstation af drengene, som var på i hele kampen. Det er et skridt i den rigtige retning, siger Nicolaj Bækgaard om kampen, der var den første i Liga 2A, mens SIF efter tre kampe i 1A har høstet et enkelt point.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen