17. marts 2019

U19: Forløsende sejr over SønderjyskE

U19: Forløsende sejr over Sønderjyske

Efter gode præstationer, men magre resultater kom SIF’s sejr over SønderjyskE på 3-1 lørdag som en forløsning.

Efter  tre forårskampe uden sejr kom lørdagens sejr over SønderjyskE som manna fra himlen for SIF’s U19-hold, der hjemme på JYSK park sejrede 3-1.

– Det var en stor forløsning for at vinde, og drengene kommer med stor indsats. Det var langt fra vores bedste præstation, men nok til tre dejlige point, siger SIF’s U19-træner Thomas Loft Jensen da også.

SIF indledte kampen rigtig godt – præcis som i sidste weekend mod Esbjerg. Drengene var meget på bolden og kom da også hurtigt foran på mål af Oliver Schmidt og derefter Sebastian Blindkilde, som var med i start 11 for første gang i U19 Ligaen.

Modsat sidste weekend, hvor det blev nederlag på 2-3 i Esbjerg, var SIF mod SønderjyskE mere afklarede i sit spil i perioden efter føringen. Det var dog Sønderjyske, der reducerede på et hjørnespark, som SIF-forsvaret burde have afvist.

I 2.halvleg fortsatte SIF med at være mest på bolden, men der var chancer i begge ender. SIF scorede dog fortjent ved Oliver Haurits på oplæg af Rasmus Carstensen. Der var også chance til 4-1 med en friløber til Oliver Haurits. Han brændte imidlertid, men det kunne ikke ændre på en fortjent og tiltrængt SIF-sejr, der bringer Thomas Lofts mandskab op på 9. pladsen i Ligaen.

U19 Ligaen går nu på landskamppause. Næste opgave for SIF-drengene er endnu en kamp på JYSK park, der spilles lørdag 30. april kl. 13.00 mod FC Midtjylland.

Kampen i tal:
U19 Liga, 16. runde, lørdag 16. marts kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Sønderjyske 3-1 (2-1)
Mål: 1-0 Oliver Schmidt (14.), 2-0 Sebastian Blindkilde (15.), 2-1 Kristian Bach Nielsen (24.), 3-1 Oliver Haurits (71.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 28.07. kl. 16.00
Scroll til toppen