11. november 2018

Michael H.: Vores værste kamp i min tid

Michael H.: Vores værste kamp i min tid

Alt for mange tekniske fejl og for lidt kvalitet. Michael Hansen erkendte, at indsatsen i Nykøbing F. var for dårlig til at få point med hjem.

– Jeg så rigtig mange fejl.

Sådan lød SIF-træner Michael Hansens umiddelbare kommentar, da han efter kampen blev spurgt om hans reaktion på det, han havde set.

– Der var perioder i 1. halvleg, vel omkring 20 minutter, hvor vi skaber nogle chancer, og vi kan se, at de gange vi sætter noget kvalitet ind, kan vi også skabe noget. Men alt i alt var der alt for mange tekniske fejl. Vi manglede kvalitet i meget af det, vi lavede, måtte Michael Hansen konstatere.

– Jeg tror det er den værste kamp, jeg har været med til i forhold til kvaliteten i spillet. Men midt i skuffelsen skal vi også huske at se tingene i en større helhed. Vi har sat os selv under pres i forhold til målsætningen om to point i snit, siden min ankomst, men vi kan stadig nå det med to sejre i de sidste to kampe, sagde Michael Hansen videre.

Han understregede også, at kampen var en påmindelse om, at selv om SIF i en lang periode har været i en opadgående formkurve, så er fodbold ikke sådan indrettet, at det altid kun går fremad.

– Hvis vi ikke er der 100 procent på kvalitet, så er vi ikke bedre, end det vi så i dag. Nu går vi på træningsbanen og arbejder på at blive bedre. Vi kan overføre en del af det, vi så i dag, til ting vi skal blive bedre til, sagde Michael Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 28.07. kl. 16.00
Scroll til toppen