SIFordele – Indkøbssamarbejde

Modtag et rejsegavekort på 1.000 kr. ved at booke et møde. Få rabat på brændstof og bilvask, få attraktive priser på fødevarer og nonfood til det professionelle køkken, scor 10 procents rabat på måtteservice og vinduespolering og få store rabatter på firmaets pensionsordninger.

Det er blot nogle af fordelene ved at benytte sig af SIF’s nye indkøbssamarbejde, SIFordele. Foreløbig er fem leverandører med som udbydere af varer og serviceydelser til attraktive priser.

– Vi har gjort modellen enkel og attraktiv, og ved at samle vores sponsornetværks indkøbsvolumen har vi kunnet opnå en række ekstraordinære aftaler med indtil videre indenfor fem forskellige kategorier. Mange af vore partnere har ikke egen indkøbsafdeling eller volumen nok til at opnå fordelagtige aftaler på egen hånd. Det kan de få nu ved at blive en del af Silkeborg IF og dermed få adgang til SIFordele, siger projektleder for SIFordele, Henrik Præst.

De fem leverandører til indkøbssamarbejdet er; Mangaard Travel Group, Circle K, BC Catering, Ready2Clean og Dansk Firmapension. Dette er blot de første trin i et samarbejde, der allerede er på vej til at blive større. Der er allerede nu ved at blive lavet nye leverandøraftaler til SIFordele.

Er du interesseret i at høre mere: Kontakt SIF’s salgsafdeling, salgschef Bjørn M. Pedersen, på mail: bmp@silkeborgif.com eller mobil: 29428839

Se konceptbrochuren om SIFordele her.

Scroll til toppen