29. oktober 2018

U13: Højt at flyve, dybt at falde

U13: Højt at flyve, dybt at falde

Efter torsdagens sejr over Hinnerup fik SIF’s U13 drenge ørerne i maskinen i Horsens lørdag og tabte 2-7.

SIF’s U13-drenge kom i den grad ned på jorden igen efter at have høstet point i de seneste to kampe og så sent som i torsdags vandt 5-2 over Hinnerup. Lørdag eftermiddag blev det til en lussing på 2-7 til Horsens fS.

– Højt at flyve, dybt at falde. Vi satte ikke meget sammen i dag og blev tromlet på løb og indsats. Vi får ikke vores kanter ind i banen med bolden og bliver for stationære på vores positioner, så bolden var hurtigt væk, når vi kom på deres banehalvdel, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om lørdagens indsats og fortsætter:

– Generelt havde vi for mange boldflyttere til at kunne matche Horsens, som lukkede os ned ved at mandsopdække os. Den slags hold skal vi også lære at spille mod, men i dag bevæger vi os alt for lidt til at kunne det. Vi har et fint fundament i vores bag- til opbygningsspil, så vi er godt på vej i den rigtige retning, selvom nederlaget og præstationen er hård at sluge, fortsætter Bækgaard, der fremhæver Sebastian Bruun Laustsen som holdets bedste.

Allerede tirsdag skal U13-holdet i kamp igen. Her kommer Thisted på besøg på Søholt med kampstart på kunstgræsbanen kl. 18.30.

Kampen i tal:
U13 Liga 1A, 5. runde, 2. halvdel, lørdag 27. oktober kl. 12.45 på kunstgræsbane 2, Forum Horsens:
Horsens fS – Silkeborg IF 7-2 (4-2)
Mål for SIF: Marcus Vedel Eriksen (2).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen